Altın 6452.45 %1.72
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4377 %0.03
Euro 53.484 %-0.28
Sterlin 61.5702 %0.15

Yeni Partilere Yozgatlı bakışı

Yeni Partilere Yozgatlı bakışı

DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi. Yeni kurulan partiler propaganda çalışmalarına başladı.

DEVA Partisi, Gelecek Partisi, Yeniden Refah Partisi. Yeni kurulan partiler propaganda çalışmalarına başladı. Geçtiğimiz haftalarda Muharrem İnce de Yozgat’a geldi, esnafın sorunlarını dinledi. Hafta sonu ise DEVA Partisi Yozgat kongresine Genel Başkan Ali Babacan katıldı. Hal böyle olunca bir çok ‘yeni’ siyasi oluşum ülke gündemini meşgul etmeye başladı. Biz de sokaktaki vatandaşa yeni partiler ile ilgili düşüncelerini sorduk. vatandaşın bu konu hakkındaki görüşleri şöyle;

Hüseyin Gündüz: Yeni kurulan partilerdekilerin hepsi eskiden AK Parti’nin bakanlarıydı, vekilleriydi. Bence ayrılmaları iyi bir şey değil. Ortaya koydukları siyaset bence çok da tatmin edici değil. Keşke tekrar eski partilerine geçseler.

Ahmet Ünal: Onların hepsi Fetö’ye hizmet ediyor. Vatanı bölmekten başka bir işe yaramıyor. Benim için ayrı bir siyasi partide olmaları çok bir şey ifade etmiyor. İyi olsalardı AK Parti’de kalırlardı. Hepsinin demek ki zihniyeti kötüymüş ki ayrılmışlar.

Sabit Şahin: Kurulan partiler beklentiyi karşılamıyor. AK Parti onları büyüttü şimdi onlar AK Parti’ye sırt çevirdi. Yeni bir partiye ihtiyaç yok bence. Kuran insanlar eski zaten. Yeni yetişmiş insanlar yok içinde. Ben pek tatmin olamıyorum yeni partilerden. Mevcut düzenin bozulmasını istemiyorum.

Gökhan Kabalık: Bazılarındaki söylemler karşılıyor diyebiliriz.

Osman Babayiğit: Şimdi beklentileri karşılaması için halkı kendi tarafına çekmesi lazım. Bu beklentileri karşılayıp karşılamadığı da seçimlerde belli olacak. Bütün partilerin iddia ettiklerini iddia ediyor. Benim açımdan da farklı bir gelişme olmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.