Altın 6382.21 %0.61
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4365 %0.05
Euro 53.4489 %-0.35
Sterlin 61.4799 %0.01

YENİ YIL TEDBİRLERİ AÇIKLANDI

YENİ YIL TEDBİRLERİ AÇIKLANDI

Yozgat Valiliği yeni yıl gecesi alınacak tedbirleri açıkladı.

Valilik tarafından yapılan yazılı açıklamada, ‘yeni yıl nedeniyle gerçekleştirilecek olan kutlamalarda olumsuz durumların yaşanmaması ve vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven içerisinde girebilmeleri için bir dizi tedbirler alınmıştır’ denildi.

Valilik tarafın alın tedbirler ise şöyle;
“Yollarda trafik yoğunluğuna karşı İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından en üst düzeyde tedbirler alınacaktır.
İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından yolcuların herhangi bir şekilde rahatsız edilmemeleri için otogar ve şehir içi otobüs duraklarında gerekli güvenlik önlemlerini alacaktır.
Halkın alışveriş yaptığı yerlerde, Emniyet Müdürlüğü ve yerine göre İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerekli güvenlik önlemlerini alacaklardır.
Belediye Başkanlığı tarafından zabıta ve diğer hizmetlerin aksamaması için tüm önlemler eksiksiz olarak alınacaktır.
Sağlık Müdürlüğü tarafından hastanelerde ve acil servislerde gerekli tüm önlemler alınacak sağlıkla ilgili sorunların halledilmesi için mutlaka nöbetçi personel iş başında göreve hazır bulundurulacaktır. Elektrik kesintilerine karşı ÇEDAŞ Müessese Müdürlüğü tarafından yeteri kadar ekip göreve hazır bulundurulacaktır. Kar ve Buzlanma nedeniyle yollarda meydana gelebilecek trafik kazalarına karşı Karayolları 65. Şube Şefliği ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından gerekli tedbirler alınacak nöbetçi bir ekip hazır bulundurulacaktır”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.