Yenifakılı’da Eğitimde Büyük Gurur!
Yenifakılı Kaymakamı Akın Aydın, Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerinden deneme sınavında Türkiye genelinde başarı elde eden öğrencilere ve ilçe kütüphanesinde düzenlenen mangala turnuvasında dereceye giren öğrencilere tebriklerini iletti ve hediyeler takdim etti.
Kaymakam Akın Aydın, Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen törende, deneme sınavında Türkiye genelinde başarı gösteren öğrencileri tek tek tebrik ederek başarı belgelerini ve hediyelerini takdim etti.

Öğrencilerin azim ve gayretle çalışarak elde ettikleri bu başarıların, hem aileleri hem de okul için büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Aydın,
“Bu başarılar, ilçemizin eğitim seviyesinin yükselmesine katkıda bulunuyor. Sizler, geleceğin teminatısınız” dedi.

Aynı zamanda, Yenifakılı İlçe Kütüphanesi'nde düzenlenen mangala turnuvasında dereceye giren öğrenciler de unutulmadı. Kaymakam Aydın, turnuvada birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencilere başarı belgelerini ve çeşitli hediyeler verdi. Mangala turnuvasının, öğrencilerin stratejik düşünme yeteneklerini geliştirdiğine dikkat çeken Aydın,
“Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin zihinsel gelişimine büyük katkı sağlıyor. Hepinizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

Kaymakam Akın Aydın, Yenifakılı ilçesinin eğitim kalitesini yükseltmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek,
“Öğrencilerimizin başarılarını desteklemek ve onları motive etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Eğitimde kaliteyi artırmak, ilçemizin geleceği için en büyük yatırımlardan biridir” ifadelerini kullandı.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.