Yolun açık olsun Sayın Savcım!
Yozgat’ta görev yaptığı sürece mütevazi kişiliğinin yanı sıra Adalet Bakanlığı yatırımlarının şehre kazandırılmasında üzerine düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getiren Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, yeni görev yeri olan Hatay yolculuğu öncesinde tüm Yozgat’tan helallik istedi.
Son Hakimler Savcılar Kurulu’nun (HSK) kararı ile Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ahmet Ataman, yolculuk öncesinde Yozgat Çamlık Gazetesi aracılığı ile tüm Yozgat’tan helallik istedi.
Ataman, Yozgatlıları hiçbir zaman unutmayacağını belirterek, her zaman kapısının ‘hemşerim’ dediği Yozgatlılara açık olacağını söyledi.
Başsavcı Ahmet Ataman; “Tüm hemşerilerimden haklarını helal etmelerini istiyor selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.
Biz de Yozgat Çamlık Gazetesi olarak görev süresi boyunca mütevazi kişiliğinin yanı sıra devletçi duruşu, Yozgat’a yapılan bakanlık yatımlarına gösterdiği yakın ilgi ve hizmetlerinden dolayı tüm Yozgat halkı adına teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyoruz. Yolun açık olsun Sayın Savcım.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.