Altın 6451.73 %1.71
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4346 %0.03
Euro 53.4883 %-0.28
Sterlin 61.5495 %0.12

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı ziyaret etti MASADA YOZGAT VARDI

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı ziyaret etti  MASADA YOZGAT VARDI

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı ziyaret etti

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Yozgat'a ve Yozgatlıya hizmet için yürütülen çalışma ve projeler masaya yatırıldı.

Başkan Köse, Yozgat ile ilgili projeleri anlattığı görüşmesinde ilk olarak Millet Bahçesi ile ilgili Oktay’a bilgi verdi.

2022 yılı içerisinde tamamlanması için gereken çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını dile getiren Köse, özellikle lı gençlerin ihtiyacına cevap verecek olan kütüphane inşaatının da bir an önce tamamlanması adına yapılacak çalışmalarla ilgili Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile istişarelerde bulunduklarını kaydetti.

Köse, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın Millet Bahçesi yapımının 2022 yılı içinde tamamlanması için tüm şartların zorlanması talimatını verdiğini belirterek, “ Cumhurbaşkanı Yardımcımız Yozgatlı gençlerin dört gözle beklediği kütüphane inşaatının Yozgat Belediyesi’nin de vereceği destek ile bir an önce başlanması için gereğinin yapılmasını istedi” dedi.

Köse, “Kabul sırasında, kendisi de Yozgatlı olan Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir'i arayan Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay, yapılan görüşmeler sonucunda Başkan Özdebir'in, beraberinde yönetim kurulu ve yatırımcıların bulunduğu kalabalık bir heyetle birlikte, başta hali hazırda altyapı çalışmaları tamamlanmış olan Yozgat Bozok OSB’de ve sonrasında tüm Yozgat genelinde yatırım imkânlarını yerinde incelemek üzere mümkün olan en kısa süre içinde Yozgat'ı ziyaret edilmesi hususunda mutabık kaldı” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.