Altın 6418.65 %1.18
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4316 %0.04
Euro 53.456 %-0.33
Sterlin 61.5355 %0.1

Yozgat Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarına Yeniden Başladı

Yozgat Belediyesi Asfaltlama Çalışmalarına Yeniden Başladı

Yozgat Belediyesi, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarım kalan asfaltlama çalışmalarına, havaların ısınmasıyla birlikte yeniden başladı.

Çamlık Altı Caddesi'nden başlayarak 1. Etap TOKİ bölgesine kadar uzanan yol güzergâhı, belediye ekipleri tarafından asfaltlanmaya başlandı.

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hava şartları sebebiyle çalışmalarımıza ara vermek zorunda kalmıştık. Hemşehrilerimiz de kış boyunca büyük bir sabırla bizleri beklediler. Şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz," dedi.

Başkan Arslan, şehrin farklı bölgelerinde gerçekleştirilecek asfaltlama ve altyapı çalışmaları için kararlılıkla ilerlediklerini vurgulayarak, "Elbette yapılacak çok işimiz, gidilecek çok yolumuz var. Ama vatandaşlarımızın desteği ve duasıyla tüm zorlukların üstesinden geleceğiz," ifadelerini kullandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.