Yozgat Belediyesi Zabıta ekiplerinden denetim
Yayınlanma:
Güncelleme:
Yozgat Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından, Yozgat’ta faaliyet gösteren fırın, pastane ve lokantalara denetim gerçekleştirildi.
Yozgat Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından, Yozgat’ta faaliyet gösteren fırın, pastane ve lokantalara denetim gerçekleştirildi. Yapılan uygulamada işyeri ruhsatı, tarife, hijyen ve gramaj denetlendi.

Denetimlerde pastane ve fırınların büyük çoğunluğunun kurallarına uyduğu tespit edilirken kurallara uymayan işletmeler ise ekipler tarafından uyarıldı.

Yapılan denetim ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Celal Köse, ”Hemşehrilerimizin huzur ve güven ortamında yaşam sürmeleri için Zabıta Müdürlüğümüz ekipleri tarafından gerekli denetim ve düzenleme çalışmaları titizlikle yapılmaktadır“ dedi.

Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.