Altın 6418.65 %1.18
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4316 %0.04
Euro 53.456 %-0.33
Sterlin 61.5355 %0.1

Yozgat Belediyesi'nde Maaş Kesintisine MHP İl Başkanından Net Açıklama

Yozgat Belediyesi'nde Maaş Kesintisine MHP İl Başkanından Net Açıklama

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, son günlerde gündemi meşgul eden Yozgat Belediye çalışanlarının maaşlarının düşürülmesi konusundaki gündeme açıklık getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, son günlerde gündemi meşgul eden Yozgat Belediye çalışanlarının maaşlarının düşürülmesi konusundaki gündeme açıklık getirdi.


Irgatoğlu, MHP Yozgat Belediye Meclisi Grubu'nun bu konuda ilk günden itibaren net bir açıklama yaptığını, ancak halk arasında devam eden bilgi kirliliğinin devam ettiğini söyledi.

MHP İle hiçbir ilgisi bulunmuyor

Yozgat Belediye personelinin maaş kesintisi konusunda istenen feragatin MHP ile hiçbir ilgisinin olmadığını belirten Irgatoğlu,

“Bu teklif partimiz tarafından verilmedi. Ayrıca, böyle bir konunun Belediye Meclisi'ne getirilmedi. Belediye çalışanlarının yönetimi, atanması, görevlendirmeleri ve ücretlerinin tamamen belediye başkanlık makamının yetkisindedir” dedi.

Canlı yayınlansın teklifi

Irgatoğlu, “MHP grubu tarafından böyle bir uygulamanın işleme alındığı yönündeki iddiaların kesinlikle doğru değil. Bu tür yanlış anlamalara sebep olacak bilgi kirliliğinin önüne geçmek amacıyla belediye meclis toplantılarının sosyal medya üzerinden canlı yayınlanması talebi istiyoruz. Bu adımın şeffaflık ve doğru bilgilendirme adına önemlidir. Tüm vatandaşlarımız bu tür konular hakkında doğru bilgiye kolayca erişebilmesi gerekir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.