Altın 6381.69 %0.6
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4312 %0.04
Euro 53.4709 %-0.31
Sterlin 61.494 %0.03

Yozgat Bozok Üniversitesi’nde Bilişim etkinlikleri başladı

Yozgat Bozok Üniversitesi’nde Bilişim etkinlikleri başladı

Yozgat Bozok Üniversitesi  tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl 13-16 Nisan tarihleri arasında 16’ncısı düzenlenen, Yozgat Bilişim Etkinlikleri başladı.

Yozgat Bozok Üniversitesi tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl 13-16 Nisan tarihleri arasında 16’ncısı düzenlenen, Yozgat Bilişim Etkinlikleri başladı. Her yıl yoğun ilgi gören, verimli etkinliklerin yapıldığı bilişim etkinlikleri, Covid 19 Salgını dolayısıyla bu yıl da çevrimiçi olarak düzenlenecek. Yozgat Bozok Üniversitesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Böyükata’nın koordinatörlüğünde gerçekleştirilecek olan etkinlikte, konusunda uzman kişiler bilişim teknolojisindeki son gelişmeleri aktaracaklar. Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ’ın açılış konuşmalarını gerçekleştirdiği ve toplamda dört gün sürecek olan etkinlikte “Teknoloji ve Hayatımıza Getirdiği Değişikler”, “Dijital Dönüşümde Kümelenmenin Önemi “, “Mühendislik Bağlamında Endüstri 4,0 ve Eğitime Entegrasyonu”, “Sağlıklı Teknoloji Kullanımı: Bağlı Olmak mı Bağımlı Olmak mı?”, “Covid-19 Ortamında ve Sonrasında Tüketici Bilgi Sistemi”, “Dijital Diplomasi Bağlamında Zeytin Dalı Operasyonu”, “ Dijital Paranın Doğuşu ve Gelecekte Neler Öngörülüyor?” konuları ele alınacak.

Rektör Karadağ, öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Böyükata’nın koordinatörlüğünde Yozgat’ın ve üniversite tanıtımına da katkı veren, gelenekselleşmiş bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek üniversite dışından da kamu kurum ve kuruluşları gibi paydaşlarla bilgi transferi konusunda iyi bir platform oluşturulduğunu söyledi. Karadağ, köklü ve geçmişi olan bir etkinliğin vücut bulmasında Prof. Dr. Mustafa Böyükata başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.