Altın 6370.28 %0.42
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4338 %0.04
Euro 53.4476 %-0.34
Sterlin 61.4755 %0

Yozgat DSİ binası inşaatı başladı

Yozgat DSİ binası inşaatı başladı

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, yeni başlayan Yozgat DSİ hizmet binası inşaatı şantiyesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

İnceleme sonrası gazetecilere açıklama yapan milletvekili Başer, daha önce Yozgat DSİ hizmet binası ve arsasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile şehir hastanesine dahil edildiğini anımsatarak, "Şimdi DSİ'nin yeni binası için çalışmalar başladı. Hizmet binası 30 dönüm alan içerisinde 9 ayrı binadan oluşacak. İçerisinde idari bina, lojman, misafirhane, iş makinesi atölyesi, makine parkı, petrol istasyonu gibi alanlar olacak" dedi.

Başer, inşaat tamamlandığında DSİ, çalışmalarını daha da hızlandıracağını, sıkıntıların kısa sürede çözüleceğini vurgulayarak şunları söyledi:

"Burası Yozgat'ın Sorgun istikametinde olan bir yer Sorgun'dan gelirken, DSİ binalarımız Yozgatlı'yı karşılayacak. 21 milyon liraya tamamlanacak olan binanın inşaatın bitiş süresi 500 gün olmasına rağmen inşallah müteahhit firma, bir yılda tamamlayacak, 1 Eylül'de hizmete açılması planlanmaktadır. İlimize hayırlı olsun."

İncelemede Milletvekili Başer'e AK Parti Merkezi İlçe Başkanı Kürşat Kılıç ve İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.