Yozgat Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kozalak Catering Yemeğin Liselisi isimli yemeği tescillendi
Yozgat genelinde 5 bin 603 taşımalı öğrencilerin yemeğini yapan Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi markalaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Yozgat genelinde 5 bin 603 taşımalı öğrencilerin yemeğini yapan Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi markalaşma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri öğretmeni Mine Öztürk'ün 8 aylık çalışmasının sonuç verdiğini söyledi.
Yazıcı, “İlimize yeni bir marka değer kazandıran okulumuz uzun süreli çalışmalarıyla geçtikleri etaplar sonucunda markalarını tescil ettirmeye hak kazandı. İlimizde yiyecek içecek hizmetleri alanında eğitim veren okulumuz markalaşma yolunda önemli bir adım atarak " Kozalak Catering Yemeğin Liselisi'' isimli markalarını tescil ettirerek İlimizin eğitiminde tescilli yemek üretimine geçiş yaptılar” dedi.

TAŞIMALI ÖĞRENCİLERİN YEMEĞİNİ YAPIYOR
Yozgat İl Milli Eğitim müdürü Yusuf Yazıcı, “Yozgat genelinde 5 bin 603 taşımalı öğrencinin yemeğini yapan ve toplu yemek organizasyonlarını yürüten, aynı zamanda uygulama oteli hizmeti de veren okulumuz ürün ve hizmetlerinin bilinirliğini arttırmak, yapılan işlere kimlik kazandırmak, mesleki eğitim ve okullarının tanınırlığını arttırmak için marka tescili almıştır. Bu güzel başarıya katkıda bulunan okulumuzun yönetici, öğretmen, öğrenci ve çalışanlarına teşekkür ederiz” diye konuştu. Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.