Yozgat Hünkar İskender ve Tandır Kebabı sahibi Fatih Taşkın; 25 Yıldır Bu Sektördeyim
Çamlık Gazetesi esnaf köşesi konuğu Hünkar İskender ve Tandır Kebabı sahibi Fatih Taşkın oldu.
Çamlık Gazetesi esnaf köşesi konuğu Hünkar İskender ve Tandır Kebabı sahibi Fatih Taşkın oldu. Çok küçük yaşlardan itibaren esnaflık yapmaya başlayan Taşkın’a sektör ile ilgili sorular yönelttik.

25 YILDIR SEKTÖRDEYİM
Yozgatlı olduğunu ifade eden Taşkın; ‘’25 yıldır restoran sektöründe hizmet veriyorum. 1996 yılında yine Yozgat’ta bu dükkânda habitatken çıraklık dönemini yaşadım’’ dedi.
DÖNÜŞÜME İHTİYAÇ VAR
Taşkın, ‘’Yozgat’ta esnaflar zor durumdalar piyasanın sabit olmamasından dolayı. Piyasanın bir değişime, dönüşüme ihtiyacı var. Esnafa daha uyguna toptan almasını sağlamaları gerektiğini düşünüyorum’’

AHİLİK GELENEĞİ KALMADI
Ahilik Geleneğinin geçmişte yaşanan bir şey olduğunu belirten Taşkın: “Günümüzde artık çok fazla ahilik yok, paylaşım ve yardımlaşma kalmadı neredeyse’’ dedi.
ESNAFLIĞI SEVİYORUM
Hünkar İskender ve Tandır Kebabı sahibi Fatih Taşkın, ‘’Büyüyünce ne olacağım hayali hiç kurmadım. Çünkü küçük yaştan beri esnaflık yapıyorum. Bu nedenle esnaflığı severek yapıyorum”

BİRÇOK ÇEŞİT VAR
Hünkar İskender ve Tandır olarak birçok çeşit sunduklarını söyleyen Taşkın, “Pide çeşitlerimiz, ızgara çeşitlerimiz, Yozgat’a özgü tandır Kebabımız, desti kebabımız, dönerimiz ve iskenderimiz mevcut. Müşterilerimizin isteğine göre hizmetimizi veriyoruz. Müşterilerimiz bizim için çok değerlidir. Bu yüzden her zaman haklılardır” diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.