Yozgat İl Müftüsü Gülden Akdağmadeni'nde! Hizmet Verimliliği Masaya Yatırıldı!
Yozgat İl Müftüsü Ali Gülden, İlçe Müftüleri Toplantısına başkanlık etmek ve çeşitli etkinliklere katılmak üzere Akdağmadeni ilçesine ziyarette bulundu.
İl Müftüsü Ali Gülden, toplantı öncesinde Namık Kemal İlkokulu'nda devam eden Yaz Kur’an kursu öğrencileriyle buluştu. Öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Gülden, hayırsever iş insanı Bilal Şahin'in gönderdiği hediyeleri çocuklara dağıttı.

İlçe Müftüleri Toplantısı
İl Müftüsü Ali Gülden başkanlığında gerçekleşen toplantıya ilçe müftüleri ve şube müdürleri katıldı. Toplantıda, il ve ilçe müftülükleri arasındaki koordinenin güçlendirilmesi, yürütülen işlerde birlikteliğin sağlanması ve hizmette verimliliğin artırılması gibi konular ele alındı. Gündem maddelerinin müzakeresi sonrası Çorum İl Müftü Yardımcısı olarak atanan Saraykent İlçe Müftüsü Yasin Baykal'a hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek plaket takdim edildi.

Fatih Camii'nde Öğle Namazı ve İncelemeler
Toplantının ardından Fatih Camii'nde öğle namazını kılan İl Müftüsü, namaz sonrası Yaz Kur’an kursu öğrencileriyle tekrar bir araya geldi. Daha sonra, Akdağmadeni Toki konutları bölgesinde yapımı devam eden 4-6 yaş Kur'an kursu ve Toki Kemal Karaer Camii inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Programın sonunda ilçedeki bir cenaze evine taziyede bulunan İl Müftüsü Ali Gülden, ilçedeki din hizmetlerinin devam etmesi için İlçe Müftüsü Abdullah Çolak'a teşekkür ederek Akdağmadeni ilçesinden ayrıldı.

Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.