Yozgat Muhtarlarından Başkan Dr. Arslan'a Ziyaret: Yeni Projeler Masada!
Yozgat'ta görev yapmış ve halen görevine devam eden mahalle muhtarları, Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan'ı makamında ziyaret etti.
Geçmiş dönemde görev yapmış olan ve yeni dönemde görev yapan muhtarlar, Belediye Başkanı'na yeni dönem için başarılar diledi.

Fikir alışverişinde bulundular
Ziyaret sırasında, Yozgat'ta geçmişten bugüne kadar yapılan çalışmalar ve gelecek planları üzerine kapsamlı bir istişare yapıldı. Mahalle muhtarları, yapılan projeler hakkında görüşlerini ifade ederken, yeni dönemde gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında da fikir alışverişinde bulundular.
Dr. Kazım Arslan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yozgat'ın gelişimi için muhtarlarla işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Başkan Arslan, muhtarların yerel yönetimlerdeki rollerinin altını çizerek, mahallelerin sorunlarının çözümünde ve projelerin şekillendirilmesinde muhtarların görüşlerinin büyük önem taşıdığını belirtti.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.