Yozgat Pazarlarında Alışverişin Ustası Kadınlar!
Yozgat’ta her hafta kurulan Salı ve Çarşamba pazarları vatandaşların alışveriş için en çok tercih ettiği noktalardan biri. Peki, en iyi alışverişi kim yapar?
Çamlık Medya Ekibi olarak Yozgat’ta Çarşamba pazarında mikrofon uzattığımız vatandaşlara ‘’Yozgat'ta en iyi pazarı kadın mı yapar erkek mi?’’ diye sorduk. Vatandaşların çoğunluğu kadınların Pazar alışverişini daha iyi yaptığını, eksiklerin ve iyi ürünün hangisi olduğunu daha çabuk anladıklarını ifade ettiler. İşte aldığımız yanıtlar;

Ahmet Eker: Valla kadınlar alışverişler de pazarlık daha çok yapıyor biliyor, erkekler öyle değil bilmiyorlar. Bu yüzden bence kadınlar yapar. Peynir aldım, reçellik aldım, kayısı aldım gidiyorum.

Murat Karaçay: Bence erkek daha iyi yapar. Ben böyle düşünüyorum bizim evin alışverişini de ben yapıyorum.

Nazmiye Murat:: Bence kadınlar yapar. Ürünün iyisini daha iyi bilirler çünkü. Erkekler ucuz pahalı demez alır gelir.

Döne Kartal: Kadınlar daha iyi yapar bence de. Ürünleri daha iyi biliyor kadınlar.

Asiye Bayram: Bence kadınlar daha iyi yaparlar. Kadınlar daha iyi bildiği için kadınlar yapar bence.

Hamdullah Bayram: Bence erkekler yapar ben özellikle en iyisini yaparım. Evin eksiklerini ben daha iyi bilirim.

Hasan Sağdıç: Kadınlar daha iyi yapar. Çünkü ihtiyacı bilir. Bunu da herkesin kabul etmesi lazım.

İsmini vermek istemeyen vatandaş: Bence erkek daha iyi yapar.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.