Altın 6450.13 %1.68
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4286 %0.03
Euro 53.4988 %-0.25
Sterlin 61.5725 %0.16

Yozgat Şehir Hastanesi’nde Aşıda ikinci doz başladı

Yozgat Şehir Hastanesi’nde Aşıda ikinci doz başladı

Yozgat Şehir Hastanesi’nde  28. gün sonra ikinci doz Korona Virüs (CoronaVac) Aşısı Başhekim Uzm. Dr. Mustafa Kozan, Başhekim Yardımcısı Dr. Mete Selvi’ye uygulandı.

Yozgat Şehir Hastanesi’nde 28. gün sonra ikinci doz Korona Virüs (CoronaVac) Aşısı Başhekim Uzm. Dr. Mustafa Kozan, Başhekim Yardımcısı Dr. Mete Selvi’ye uygulandı.

Yozgat Şehir Hastanesinde COVID-19 salgınıyla mücadele sürecinde toplumsal bağışıklığın kazanılması için gerçekleştirilen Korona Virüs (CoronaVac) Aşısı uygulamasında bugün ilk dozu uygulanan sağlık çalışanlarına 28. gün ikinci dozların yapılmasına başlandı.

Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Kozan 28. gün ikinci doz aşısının olduğunu, 20 aşı odası bulunan Yozgat Şehir Hastanesi’nde saat 08.30’dan 00.00’a kadar sağlık çalışanları ve bugünden itibaren 70 yaş ve cumadan itibaren 65 yaş üstü grubun aşı uygulamasına geçileceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.