Yozgat Şoförlerine Işık Tutan Başkan

Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Murat Gümüş, yeni sezon öncesinde şoför esnafına hayırlı işler dileyerek, oda olarak esnafın sorunlarının çözümü için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Yozgat Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak üyelerin yaşadığı sorunları ilgili kurumlara ilettiklerini ve çözüm noktasında yoğun çaba gösterdiklerini belirten Gümüş, esnafın daha güçlü şartlarda hizmet verebilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade etti.

Yeni sezonun tüm şoför camiasına sağlık, kazasız belasız yolculuklar ve bol kazanç getirmesini temenni eden Gümüş, "Şoför esnafımızın emeği büyük. Biz de onların sesi olmak, taleplerini takip etmek ve haklarını korumak adına gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Esnafımızın güçlü olması, Yozgat'ta ulaşım hizmetlerinin de daha kaliteli sunulması anlamına geliyor." dedi.

Bu haber toplam 90 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.