Yozgat tarımını konuştular
Yayınlanma:
Güncelleme:
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, beraberindeki heyetle Yozgat Ticaret Borsasını ziyaret etti.
Ticaret Borsası adına Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli önderliğinde yönetim kurulu ve meclis üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyarette, Yozgat’ın tarımsal ve ekonomik sorunları hakkında fikir alışverişi yapıldı.
Ziyarette Yozgat’ın tarım sektöründe üretim potansiyelinin arttırılması adına yapılabilecek çalışmalar da görüşüldü.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yozgat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli, “Önemli bir tarım kenti olan Yozgat’ta çiftçi ve üreticimizin sıkıntılarını belirlemek ve bu sıkıntıları çözüme kavuşturmak adına inşallah zaman içerisinde çözüm odaklı adımlar atılacağına inanıyor, milletvekilimiz Sayın Ethem Sedef’e ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.