Altın 6431.37 %1.39
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4404 %0.02
Euro 53.5097 %-0.26
Sterlin 61.54 %0.11

Yozgat Tülay Ünlüsoy Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minikleri 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yılı münasebeti ile program düzenledi

Yozgat Tülay Ünlüsoy Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minikleri 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yılı münasebeti ile program düzenledi

Yozgat Tülay Ünlüsoy Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minikleri 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yılı münasebeti ile program düzenledi.

Yozgat Tülay Ünlüsoy Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minikleri 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yılı münasebeti ile program düzenledi. Miniklerin kimisi Nene Hatun oldu, kimisi Ayşe Çavuş. Minik öğrenciler ezberledikleri şiirle Çanakkale Zaferi’nin manevi atmosferini yaşadı.


Tülay Ünlüsoy Kreş ve Gündüz Evi Müdürü Tülay Ünlüsoy, Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yılında etkinlik düzenlediklerini hem savaşın hem de kahramanların manevi atmosferini öğrencilerle birlikte yaşadıklarını dile getirdi. Ünlüsoy, “Çocuklarımla birlikte yaptığımız canlandırmalarda Çanakkale şehitlerimizi andık. Bu vesile ile tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, sevgi saygı ve minnetle anıyorum” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.