Yozgat Tülay Ünlüsoy Kreş ve Gündüz Bakımevi'nin minikleri 23 Nisan'ı kutladı
Yayınlanma:
Güncelleme:
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Yozgat Tülay Ünlüsoy Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minikleri de muhteşem bir gösteri düzenledi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Yozgat Tülay Ünlüsoy Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin minikleri de muhteşem bir gösteri düzenledi. Minikler, rengarenk kıyafetleri ile dünya çocuklarını temsil eden minikler, kendi bayramlarında gönüllerinde eğlendi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bugünde minik öğrencilerin kimisi Kızılderili oldu, kimisi Çinli.

Bu özel ve önemli günde minik öğrencilerinin heyecanına eşlik eden Yozgat Tülay Ünlüsoy Kreş ve Gündüz Bakımevi müdürü Tülay Ünlüsoy da “Yavrularımla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamak istedik. Bugün onların bayramı. Gönüllerinde eğlendiler bizler de çok mutlu olduk” dedi.


Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.