Altın 6443.55 %1.58
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.44 %0.01
Euro 53.4822 %-0.27
Sterlin 61.5493 %0.12

Yozgat Yargısı depremzedelerin yanında. Gece gündüz çalıştılar

Yozgat Yargısı depremzedelerin yanında. Gece gündüz çalıştılar

Yozgat’ta yargı mensupları, çalışanlar ve cezaevinde kalan mahkumlar tarafından deprem bölgesine anlamlı bir destek geldi.

Yozgat’ta yargı mensupları, çalışanlar ve cezaevinde kalan mahkumlar tarafından deprem bölgesine anlamlı bir destek geldi.

Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Yozgat Adalet Sarayı’nda görevli Hakim Savcılar, personeller, ceza evinde kalan çalışanlar ve mahkumlar depremin ilk anından itibarden bölgeye gıda desteğinde bulundu.

POĞAÇALAR, SANDVİÇLER HAZIRLANDI

Depremin ilk anından itibaren Yozgat’ta kurum bünyesinde seferberlik havası yaşandı.

Yoğun çalışma ile 2 bin adet poğaça, çörek, sandviç hazırlanırken bunun yanı sıra Yozgat Kampüs Açık Cezaevi çalışanları geç saatlere kadar 7 bin 200 adet ekmek çıkardı. Yozgat E Tipi İnfaz Kurumunda pişirilecek yemek için gıda desteğinde bulunuldu.

Gece geç saatlerde tüm bu hazırlıklar tamamlandıktan sonra yapılan poğaça çörek ve sandviçlerin bir kısmı Hatay’a gönderilirken, bir kısım Yozgatlı bir iş insanın da lojistik desteği ile Kahraman Maraş Elbistan ilçesine gönderildi. Gönüllü olarak deprem bölgesine giden adliye çalışanları burada depremzedelere hazırladıkları gıdalardan ve bölgeye kurulan seyyar mutfakla sıcak çorba ve yemek ikramında bulundular.

Bizlerde Çamlık Medya olarak Adliyemizin tüm gönüllü personellerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.