Yozgat Yeniden Refah Partisi Seçim Bürosu Açıldı: Arslan Yozgatlı’ya Seslendi!
Yeniden Refah Partisi Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan’ın seçim bürosu Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın katılımıyla açıldı.
Yozgat Emniyet Caddesi çarşı karakolu yanında bulunan seçim bürosu Genel Başkan Erbakan’ın ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla açıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan Arslan, Yozgat’a yeniden hikayeler yazmak için yola çıktıklarını vurgulayarak daha gideceğimiz çok yol var dedi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise eser ve hizmet siyasetine oy vermek isteyenler için buradayız dedi.
Yeniden Refah Partisi Yozgat Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, Yozgat’ı yaşanabilir bir şehir yapmak istiyoruz ifadelerine yer veren Arslan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan,‘’2014 yılında sizlerin oyları ile Belediye Başkanı seçildik. O zaman demiştik ki gidecek çok yolumuz var. Şimdi yine diyoruz ki evet o zamanlar bir şeyler yaptık, güzel şeyler yaptık. Yozgat’a güzel hikayeler yazdık. İnşallah bundan sonra yine Yozgat’ta yeni hikayeler yazmak için yeni destanlar yazmak için diyoruz ki daha gidecek çok yolumuz var. Yozgat kimin ne yaptığını, kimin milletten yana olduğunu, kimin maddi menfaat gözetmeden sadece ve sadece Yozgat sevdası ile dolu olduğunu, kimin Yozgat için projeler yaptığını gayet güzel biliyor. Şuan bulunduğumuz caddemizde bile 3 tane eserimiz var. İnşallah şimdi bunların üzerlerine yenilerini koymak için bunların üzerlerine yeni eserler koymak için yeni hikayeler yazmak için Yeniden Refah Partisi ile birlikte Yozgat’ta huzurlarınızdayız. Ben makam ve mevki için buralara çıkmam hepiniz biliyorsunuz. Makam aracına binmedim sizlerin arasında oldum hep’’ ifadelerine yer verdi.

Yeniden adaletli bir dönem başlayacak
‘’Bizi buraya çıkartan bu yaşta buraya çıkartan şey Yozgat sevdasıdır, Türkiye sevdasıdır. Yozgat’tan Milletvekilliği yapıp da tekrar Yozgat’a dönen hiç kimse yok benim dışımda. Derdimiz imrenilen, yaşanabilir bir şehir yapmak. Şuan belediye personeli tehdit ediliyor, esnaf tehdit ediliyor Kazım Arslan gelirse şöyle böyle yapar diye. 5 sene belediye başkanlığı yaptım bir kişi gelsin beni işten çıkartsın desin buradan aşağı inerim. Kimsede kusura bakmasın. Kimse iftira etmesin. Allah hepinizden razı olsun. İnşallah 1 Nisan’da Yozgat’ta Yeniden Refah Belediyeciliği hizmette olacak. Yeniden adaletli bir dönem başlayacak’’ şeklinde konuştu.

Hizmetler saymakla bitmiyor
‘’Yozgatlı kardeşlerim hepinizi hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Buluşmamız, karargahımız hepimize hayırlara vesile olsun. Milli görüşümüzün Yozgat’a, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Gazamız mübarek olsun İnşallah. Her şeyden önce Yozgat’ımızın Arslan’ı Kazım Arslan Başkanı’mıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Yozgat’ın başkanı ve İnşallah 1 Nisan itibariyle Yozgat’ın Yeniden Belediye Başkanı olacak, Yeniden Refahlı Başkanı olacak Allah’ın izniyle. Bizi yalnız bırakmayan Yozgat’ın yiğit insanları her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Eğer eser ve hizmet siyasetine oy verecekseniz oy verilecek insan işte burada Dr. Kazım Arslan. Yozgat’ın girişinden buraya gelene kadar yapmış olduğu hizmetleri saymakla bitiremedi. Cenab-ı Allah daha da fazla hizmetleri yapmayı nasip etsin. Türkiye’nin her yerinde insanlar bu seçimde oylar Yeniden Refah’a diyorlar. Oylar Erbakan Hocanın oğluna diyorlar. Halkımız açık bir şekilde bunu ifade ediyorlar. Üye sayımız bu gerçeği matematiksel olarak da ortaya koyuyor. Son 5 ayda 260 binden 390 bine çıktı. İnşallah 400 bini geçeceğiz ve İnşallah 31 Mart seçimlerine 500 bin üye ile girip yerel yönetimlerde Yeniden Refah’ı iktidar yapacağız’’ şeklinde konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.