Yozgat Zafer Türk Mutfağı Sahibi Zafer Özışık: Biz kurallara uyuyoruz Sizler de uyun
Yeni normalleşme düzenlemesinin ardından Yozgat Valiliği’nin kararı ile Yozgat’ta birçok yerde HES kodu zorunluluğu getirildi.
Yeni normalleşme düzenlemesinin ardından Yozgat Valiliği’nin kararı ile Yozgat’ta birçok yerde HES kodu zorunluluğu getirildi. Bu bölgelerden bir tanesi de lokantalar, restoranlar ve cafeler oldu. Yozgat’ın Lezzet Durağı Zafer Türk Mutfağı’nda da HES kodu ile müşteri kabulü başladı.
Konuya ilişkin açıklama yapan Zafer Türk Mutfağı sahibi Zafer Özışık, kendilerinin tüm tedbirleri aldıklarını belirterek, vatandaşların da kurallara uymasını istedi. Herkesi bu anlamda hassas olmaya davet eden Özışık, “Yozgat halkından ben şunu rica ediyorum. Kurallar uyalım. Şehrimizin haritada mavi iller var. Biz mavi iller arasında niçin olmayalım. Biz Zafer Türk Mutfağı olarak bütün ekibimizle müdürümüz ve personelimizle birlikte devletimizin koyduğu kurallara harfiyen uyuyoruz. Girişte HES kontrolü, masa mesafeleri, hijyen gibi hepsine riayet ediyoruz. Gelen müşterilerimiz hassas olsunlar. Bu ticaret erbaplarını ve herkesi bu konuda hassas olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.