Yozgat'ın Akdağmadeni İlçesi'nde salepli yoğurt üretilecek
Yayınlanma:
Güncelleme:
Akdağmadeni’nde salepli yoğurt üretme hedefinde olan girişimciler Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, girişimcileri her zaman desteklediklerini söyledi.
Akdağmadeni’nde salepli yoğurt üretme hedefinde olan girişimciler Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, girişimcileri her zaman desteklediklerini söyledi.

İlçenin adını taşıyan tüm projelere destek olacaklarını belirten Başkan Yalçın, “İlçemizin girişimci esnaflarından Mehmet Kızgınel ve Ömer Kılıçkaya kurumumuzu ziyaret ederek hazırlık aşamasında oldukları ve kısa süre içerisinde üretime başlayacakları salepli yoğurt projesi hakkında bilgiler verdiler. İlçemizin adını taşıyan tüm projelere desteğimiz tamdır. Salepli yoğurt çalışmasıyla Akdağmadeni'ne özgü yeni bir ürünü ortaya çıkaracak olan değerli esnaflarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dilerim” ifadelerini kullandı.
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.