Altın 6447.12 %1.63
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.428 %0.03
Euro 53.5067 %-0.24
Sterlin 61.568 %0.15

Yozgat'ın Akdağmadeni İlçesi'ndeki berberden sıradışı kampanya

Yozgat'ın Akdağmadeni İlçesi'ndeki berberden sıradışı kampanya

Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesi’nde berberlik yapan Mesut Taştan, bugüne özel bir kampanya gerçekleştirdi. Bir ay boyunca isimleri alınan müşteriler arasından yapılan çekiliş sonunda bir kişiye çeyrek altın bir kişiye ise keçi hediye edildi.

Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesi’nde berberlik yapan Mesut Taştan, bugüne özel bir kampanya gerçekleştirecek. Taştan, tıraş olan müşterilerinden adını soyadını ve telefon numarasını alacaklarını ve çekiliş gerçekleştireceklerini belirterek, “Kurada ilk kişiye çeyrek altın, ikinciye gram altın, üçüncü kişiye de bakım seti veriyoruz” dedi.

ÇEKİLİŞ KAMPANYASI

Açıklamasına devam eden Taştan, “Bir kampanya düşündük. Müşterimiz ve hem de ihtiyacı olan birine çıkar. Müşterimiz sadece gelip tıraş olacak. İsmini numarasını yazarak kutuya atacak. Aslında bizimki yılbaşına özel bir şey değil. Biz ay başına olarak yazdık ama adı yılbaşı olarak kaldı. Adını soyadı ve numarasını yazıp kutuya atıyor. Esnaf Odası Başkanı Harun Avşar gelip kura çekecek. Kurada ilk kişiye çeyrek altın, ikinciye gram altın, üçüncü kişiye de bakım seti veriyoruz. Bu kampanya müşterinin ilgisini artırdı. Zaten tıraşını oluyor. Fiyatlar da aynı. Müşterilerimiz de belki bana çıkar diye şansını deniyor” şeklinde konuştu.

MÜŞTERİLER MEMNUN

Taştan’ın müşterileri de kampanyadan oldukça memnun. Ali Eryılmaz, “Ben karayollarında tren istasyonunda çalışıyorum. İsmim kutuya atıldı. Tıraştan sonra çeyrek altın çıkması güzel olur. Hiç böyle bir uygulama görmemiştim” dedi.

JEST YAPIYOR

Yusuf Coşgun ise, “Bu güzel etkinliği mesut Taştan kardeşimiz yaptı. Yılbaşı akşamı burada güzel bir çekiliş olacak. Çekilişte oradaki abilerimiz ve kardeşlerimiz tıraş oluyor. Tıraş fiyatlarında bir değişiklik yapmadı. Burada vatandaşlara jest yapmak istedi. Buradaki çekilişte de çeyrek, küçük altın, kuaförlük seti veriyor. Aynı zamanda böyle bir etkinlikten dolayı köylere de gidiyor. Akdağmadeni ilçesinde 83 köy var. Her birini de ziyaret ediyor. Köydeki durumu zayıf olan çocukları ekibiyle beraber ücretsiz tıraş yapıyor. Böyle bir etkinlik yaptığı için Akdağmadeni ilçesinde güzel bir takdir gördü. Buradaki herkese örnek olsun. Burada bir amacı yok. Bir ayrıcalık yaptı. İnşallah ihtiyacı olan birine çıkar” ifadelerini kullandı.

KURADAN ÇIKAN BİR KİŞİYE KEÇİ BİR KİŞİYE ÇEYREK ALTIN

Yılbaşına özel müşterileri arasında çekiliş yapan bir berber, kazananlara çeyrek altın ve bir keçi hediye etti. Yılbaşı akşamı yapılan çekiliş sosyal medya hesabından canlı olarak yayınlandı.

Yozgat’ın Akdağmadeni İlçesi’nde berberlik yapan Mesut Taştan, yeni yıla özel bir kampanya gerçekleştirerek tıraş olan müşterilerine çekilişle hediyeler dağıttı. Kurada ismi çıkanlara çeyrek altın, gram altın, üçüncü kişiye de bakım seti ve keçi hediye etti.

CANLI YAYINDA ÇEKİLİŞ

Berber dükkanında bulunan sandık içinde biriken müşterilerin isim soy isim ve telefonlarından yer alan kağıtlar arasından yıl başı akşamı canlı yayında kura çekimi gerçekleştirildi.

ÇEYREK ALINDA KEÇİ HEDİYE ETTİ

Yaklaşık bir önce başlayan kampanya ile müşterilerine çeşitli hediyeler vermek istediklerini söyleyen Mesut Taştan, yılbaşı vesile ile canlı yayında kura çekimini yaptıklarını söyledi.

“Aslında bizimki yılbaşına özel bir şey değil. Biz ay başına olarak yazdık ama adı yılbaşı olarak kaldı. Adını soyadı ve numarasını yazıp kutuya attı” diyen Taştan, çekilişimizi yaptıktan sonra birinci çıkan isme çeyrek altın, ikinciye gram altın, üçüncüye keçi hediye ettik. Toplamda 16 kişiye çeşitli hediyeler verdik. Hediyemizden bir tanesi keçi oldu. Köyde keçilerimiz var, bir tane de onlardan hediye edelim bir ihtiyacı olan faydamız olsun istedim” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.