Yozgat'ın geçiş noktasında 43 il buluşuyor
Yozgat'ın Ankara ile bağlantısında geçiş noktası olan Kırıkkale'de Ramazan Bayramı'nın ilk gününde de ciddi bir trafik yoğunluğu yaşanıyor.
Ramazan Bayramı’nın ilk gününde, ulaşımın kalbi olan Kırıkkale’de, 43 ilin geçiş güzergahında yer alan "kilit kavşak"ta yaşanan trafik hareketliliği, dron ile havadan görüntülendi. Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar, tatil beldelerine ve memleketlerine gitmek için Ankara-Samsun ve Kırıkkale-Kayseri karayollarını kullanarak yola çıktı. Kırıkkale, yoğun trafik akışının su gibi akıp gittiği bir bayram sabahına şahit oldu.
Vali Makas ve beraberindekiler ayrıca, 112 Acil Çağrı Merkezi ve İtfaiye Müdürlüğü personelini ziyaret ederek, onların bayramını kutladı ve özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Ayrıca, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi’nde (GAMER) son durum hakkında bilgi alındı.
Kaynak:Haber Merkezi






Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.