Yozgat'ın gülen yüzü Erhan Özel dualarla uğurlandı
Yozgat basın camiasının sevilen isimlerinden biri olan ve yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat eden Erhan Özel son yolculuğuna uğurlandı.
Yozgat basın camiasının sevilen isimlerinden biri olan ve yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek vefat eden Erhan Özel son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazına Yozgat Valisi Ziya Polat, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Başer, DEVA Partisi İl Başkanı Mustafa Bulut, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı İskender Nazlı, Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, Yozgatspor Başkanı Kazım Arslan, siyasi parti temsilcileri, oda ve STK başkanları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Özel için Çapanoğlu Büyük Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sarıtopraklık Mezarlığında toprağa verildi.

Çamlık Medya olarak merhum Erhan Özel’e Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine baş sağlığı dileriz. Kadir Görgülü

Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.