Yozgat'ın hayırsever iş insanı Remzi Kaplan ev sahipliği yaptı Bahadınlılar Almanya'da buluştu..
Almanya'da Yozgatlı hayırsever iş insanı Remzi Kaplan eşi Şaziye Kaplan ile ev sahipliği yaptığı anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi.
Almanya'da Yozgatlı hayırsever iş insanı Remzi Kaplan eşi Şaziye Kaplan ile ev sahipliği yaptığı anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi. Bahadın Yaşlanma Vakfı Dayanışma Gecesi'nde, dayanışmanın en güzel örneği sergilendi
Türk-Alman İşverener Birliği (TDU) ve Bahadın Yaşlanma Vakfı Başkanı Remzi Kaplan ile eşi Şaziye Kaplan'ın evsahipliği yaptığı ve Berlin Ocak Hotel'de düzenlenen geceye Almanya ve Avrupa'nın her yöresinden Bahadınlılar katıldı.
Safinur Akdoğan'ın sunduğu Dayanışma Gecesi'ne katılanlar arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhutiyeti (KKTC) Berlin Büyükelçisi Beniz Uluer Kaymak, T.C. Berlin Başkonsolosu İlker Okan Şanlı, Almanya Federal Parlamentosu eski milletvekili Özcan Mutlu, Bahadın Belediye Başkanı Sami Eroğlu ve eşi Müjgan Eroğlu, Vakıf Müdürü Dr. İbrahim Yerden, Bahadın Vakfı Berlin Başkanı Mutlu Soysal, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Berlinli iş insanları vardı.
E

Eğlence bahane bağışlar şahane
Ünlü Türk Halk Müziği sanatçıları Sümer Ezgü ve Cem Çelebi ile gecenin diğer sanatçıları solistleri Seda Fidan ve Ümit Çağlar'a, sazları ile Fahri Karauman (keman) ve Bekir Karaoğlan (klavye) eşlik etti. Her telden müzikler ve Ankara oyun havaları konukları coşturmaya yetti. Hele bir ara geceyi organize eden Remzi Başkan ceketi çıkarıp kolları sıvadıktan sonra sağ kolum dediği TDU Basın Sözcüsü Doğan Azman ile konukları ile birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.
Çok büyük bir bağış toplandı
Dayanışma gecesinde büyük bağış toplandığı ve bağışların Avrupa'nın her yerinden gelmeye devam ettiği öğrenildi. Bahadınlıların anlamlı bir dayanışma gecesinin Avrupa'da yaşayan Türklere örnek olması ve ülkemizin her yerinde yaşlı bakım evleri kurulması temenni edildi.
Kaynak:Haber Merkezi



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.