Altın 6452.01 %1.71
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4373 %0.03
Euro 53.4962 %-0.26
Sterlin 61.5724 %0.16

Yozgat’ın o ilçesinde konutlar yükseliyor

Yozgat’ın o ilçesinde konutlar yükseliyor

Yozgat’ın Çekerek ilçesinde, Mevlana Mahallesi'nde TOKİ tarafından yapımı süren 59 adet konutun kaba inşaatı tamamlandı.

Çekerek Belediye Başkanı Üzeyir İnce, çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulunarak gelinen aşamayı kamuoyuyla paylaştı.

Başkan İnce, “İlçemiz Mevlana Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapımı devam eden 59 konutluk projenin kaba inşaat çalışmaları tamamlanmıştır. Projenin geri kalan aşamaları planlandığı şekilde ilerlemeye devam etmektedir,” ifadelerini kullandı.

Çekerek Toki

“Sabır ve Anlayış için Teşekkür Ederiz”

İnşaat sürecinde zaman zaman yaşanan gürültü ve çevresel rahatsızlıklara da değinen Başkan İnce, mahalle sakinlerine teşekkür ederek şunları söyledi:

“Bu süreçte oluşan inşaat kaynaklı ses ve çevresel rahatsızlıklara karşı sabır ve anlayış gösteren tüm hemşehrilerimize yürekten teşekkür ederiz. Ortaya çıkacak yeni yaşam alanlarıyla Mevlana Mahallesi’miz daha modern ve yaşanabilir bir kimliğe kavuşacaktır.”

Üzeyir Ince-3

Konutlar İlçe Nüfusuna ve Sosyal Yapıya Katkı Sunacak

Çekerek’teki konut ihtiyacına önemli ölçüde yanıt verecek proje, tamamlandığında ilçede yaşam kalitesini artırmayı ve yerleşim alanlarını genişletmeyi hedefliyor. Belediye yetkilileri, konutların yıl sonuna kadar teslim edilmesinin planlandığını belirtirken, sosyal donatı alanlarıyla birlikte mahalleye canlılık kazandırması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.