Altın 6382.21 %0.61
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4365 %0.05
Euro 53.4489 %-0.35
Sterlin 61.4799 %0.01

Yozgat'ın o ilçesine fabrikası kuruldu

Yozgat'ın o ilçesine fabrikası kuruldu

Saraykent Kaymakamı Osman Kurt, Belediye Başkanı Ahmet Köroğlu ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile fabrika açılışı yapıldı.

Yozgat’ın Saraykent ilçesinde, yerel esnaflardan Hüseyin Yener'in sahipliğini yaptığı Merkez Ekmek Fabrikası, düzenlenen törenle hizmete girdi. Açılışa Saraykent Kaymakamı Osman Kurt, Belediye Başkanı Ahmet Köroğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Fabrikanın açılışında konuşan işletme sahibi Hüseyin Yener, Saraykent halkına temiz ve hijyenik bir ortamda ekmek üreteceklerini söyledi.  

Yener, “Sayın kaymakamım ve değerli belediye başkanımıza bizleri onurlandırdıkları için sonsuz teşekkürler ediyorum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun,” dedi.

 

Belediye Başkanı Ahmet Köroğlu ise, açılan yeni iş yerinin Saraykent halkına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Saraykent Kaymakamı Osman Kurt da, "İlçemizin ihtiyaçlarından unlu mamuller alanında hizmet verecek olan Yener kardeşlere ait fırının açılışını yapıyoruz. İşyerimize helalinden hayırlı kazançlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.