Yozgat’ın Sarıkaya İlçesi’nde Abdullah Karataş’a plaket verdiler
Yozgat Sarıkaya Kadılı Cumhuriyet İlkokulu Ortaokulu tarafından ‘Bozkır’ı yeşile boyayan adam’ olarak tanınan Abdullah Karataş’a plaket verdi.
Yozgat Sarıkaya Kadılı Cumhuriyet İlkokulu Ortaokulu tarafından ‘Bozkır’ı yeşile boyayan adam’ olarak tanınan Abdullah Karataş’a plaket verdi. Sarıkaya ilçesinde 40 yıldır esnaflık yaptığını dile getiren Abdullah Karataş, 2000 yılında birikimleriyle başlattığı "fidan dikme seferberliğini", 2008 yılından bu yana emekli maaşıyla devam ettiriyor.

Karataş’ın ağaçlandırma seferberliği hem ilçesinde hem de Yozgat’ta büyük ilgi ve takdir topluyor. Kadılı Cumhuriyet İlkokulu Ortaokulu Karataş’a doğaya verdiği hizmetlerden dolayı plaket verdi.
Kendisine verilen plaketten dolayı onur duyduğunu dile getiren Karataş, “Şahsıma verilen Kadılı Cumhuriyet İlk Öğretim kurumu plaketini siz değerli halkımızın adına almış bulunuyorum. Hizmetlerim sizin için emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

DEVAM EDECEĞİM
Ömrü yettiği sürece ağaç dikmeye devam edeceğini kaydeden Karataş, “Bu eserler hepimizin. Gelecek nesile faydalı esereler bırakmak hepimizin görevi. Bir ağaç bir insan demektir. Bu anlamda beni yalnız bırakmayan tüm emeği geçen herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun Allah hayırlarını kabul etsin” şeklinde konuştu. Eda DEMİREL
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.