Altın 6399.07 %0.87
BIST 14632.81 %1.47
Dolar 46.4421 %0.02
Euro 53.3672 %-0.51
Sterlin 61.2696 %-0.34

Yozgat'ın Sevilen İsmi Davut Bayram; Doğru Telefonu Doğru Fiyata Vermek Esnaflıktır

Yozgat'ın Sevilen İsmi Davut Bayram; Doğru Telefonu Doğru Fiyata Vermek Esnaflıktır

Yozgat’ın sevilen simalarından Mc Davut Cep Sahibi Davut Bayram, Abide İşhanında açtığı yeni işyerinde müşterilerini bekliyor.

Yozgat’ın sevilen simalarından Mc Davut Cep Sahibi Davut Bayram, Abide İşhanında açtığı yeni işyerinde müşterilerini bekliyor.

Bayram, Abide İşhanında cep Telefonu üzerine hizmet verdiğini söyledi.

Telefon Alım Ve Satım İşi Yapıyorum

Bayram,

“Şuanda sade telefon üzerine hizmet veriyorum. Telefon kılıfı, tamir işi gibi işlere bakmıyorum. Telefon alım satımı üzerine faaliyet gösteriyorum. Şuanda telefon olarak yoğunlukla İpone marka telefonlar revaçta. Diğer telefonlarda da aynı şekilde devam ediyor. Şuanda ilgi güzel. Tatil olduğu için sınıflarını başarıyla geçen çocuklara babalarının hediye olarak almalarından dolayı biraz iyi” dedi.

Giden Kadar Gelen Öğrenci Oluyor

Şuanda öğrencilerin gittiğini belirten Davut Bayram,

“Giden öğrenci kadar Yozgatlı öğrencilerimizde memleketlerine geliyor. Bizim çok fazla işimiz düşmüyor. Bizimde fazla beklentimiz olmuyor. Müşterilerimize elimizden geleni yapıyoruz. Telefon konusunda 98 yılından bu tarafa benim işim. Bu işi elimizden geldiği kadar yapmaya devam ediyoruz. Benim derdim ihtiyacı doğru tespit edip doğru telefonu vermek. Çünkü 10 bin liralık telefon ile 100 bin liralık telefon aynı işi yapar”

Müşteriyi Doğru Yönlendirmek Lazım

Bayram,

“Müşterinin ihtiyacı 10 bir liralık telefonsa 30 bin liralık telefonu vermem benim hiçbir şeyimi artırmaz. Onun kaybı benimde kaybım olur. Doğru yönlendirmek ve doğru ürün vermek lazım. Bizim işimiz alıp satmak değil bizim işimiz esnaflık. Almak satmak çok kolay ama esnaflık ayrı bir meslek ve zanaat. Esnaf azdır bu yüzden. Satıcı ile esnafı karıştırmamak lazım. Milletime, memleketime ve şehrimin insanına teşekkür ediyorum. Çünkü benim işyerim olmasa da gelip beni buldular ve tercih ettiler. Yoksa 28 yıldır tekerlekli sandalyede ev geçindirmek çok zor. Memleketimin bütün insanına teşekkür ediyorum. Beni hiçbir zaman yere düşürmediler” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.