Yozgat’ın vekili Akgül, Ovakent Belediye Başkanı Tuncay Erdoğan’ı Makamında Ağırladı
TESKOMB Genel Başkanı ve Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Ovakent Belediye Başkanı Tuncay Erdoğan ile Belediye Meclis Üyesi Kasım Ersoy’u makamında kabul etti.
Boğazlıyan Ovakent Belediye Başkanı Tuncay Erdoğan ve Belediye Meclis Üyesi Kasım Ersoy, TESKOMB Genel Başkanı ve Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette belediyenin yürüttüğü çalışmalar, bölgesel ihtiyaçlar ve yerel yönetim–merkezi yönetim iş birliği üzerine görüş alışverişi yapıldı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Akgül, yerelde yürütülen çalışmaların güçlenmesi için koordinasyonun büyük önem taşıdığını belirtti:
“Yerel yönetimlerimizle uyum içinde çalışmak, vatandaşlarımıza daha hızlı ve nitelikli hizmet ulaşmasını sağlar. Ovakent için yapılacak her çalışmayı yakından takip ediyoruz.”

Başkan Erdoğan’dan Teşekkür
Ovakent Belediye Başkanı Tuncay Erdoğan ise gösterilen misafirperverlikten dolayı Akgül’e teşekkür ederek, belediye olarak yürüttükleri projeler ve ihtiyaçlar hakkında bilgi sunduklarını ifade etti.
Belediye Meclis Üyesi Kasım Ersoy da ziyaretin verimli geçtiğini belirterek, Ovakent’in gelişimi için iş birliğinin süreceğini kaydetti.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.