Altın 6374.49 %0.49
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4344 %0.04
Euro 53.4418 %-0.35
Sterlin 61.4755 %0

Yozgatlı 15 Temmuz'u unutmadı!

Yozgatlı 15 Temmuz'u unutmadı!

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti.

15 Temmuz hain darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Darbe kalkışmasına en hızlı reaksiyonu veren Yozgat ise o günleri unutmadı. Yozgatlı vatandaşın ortak temennisi bir daha darbe kalkışması gibi ülkemizin bekasına kast edecek oluşumların bir daha yaşanmaması. Üzerinden geçen 4 yılda Yozgatlı o günleri unutmadı. Darbe girişimi ile ilgili Yozgatlı vatandaşın düşünceleri şöyle;

Zabit bey: Hafızalarımıza kaydetmemiz gerekir. Kaydedelim ki insanlar unutmasın. Her yıl kafamızda yenilenmeli.

Fikret Dursun: Allah bizleri kurtardı. Yoksa ülke allak bullak olacaktı. 4 çapulcunun yüzünden.

Mehmet Yaman: Rabbim tekrarını yaşatmasın. Rabbim devlete millete zeval vermesin. Acı zor kötü günlerdi.

Muhittin Demir: Bir musibetti geldi geçti. Allah bizi o musibetten kurtardı. Benim bildiğim o. Çok şükür Allah’a bizi bu musibetten kurtardı.

Mahmut Erdoğan: Allah milletimizden devletimizden razı olsun. Kurtardılar bizi. Allah’a şükür bu günlere geldik. Allah bir daha yaşatmasın.

Reis Şentürk: Kurtuldu Türkiye çok şükür. Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde kurtulduk. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Geride kalanlara Allah sabırlar versin.

Halil Ümüt: Darbe milleti geriye götürüyor. Milleti birbirine düşürüyor. Devletimize milletimize yazık. Bir sürü şehit gazi verdik. Sükûnet daha güzel.

Ali Adnan Aslaner: Vatanımıza bir daha böyle bir musibeti bir daha yaşatmasın. Rabbim o gün can veren aziz şehitlerimizin ruhlarını şad eylesin.

Muhlis Yiğit: Kötü günler geçti çok şükür. Tayyip babadan da Allah razı olsun. Allah bir daha devletimize milletimize kötü günleri yaşatmasın.

Safa Nuri Ekici: Milletin bağımsızlığı ve bütünlüğünün bölünmeyeceğini ve ülkemizin bu gibi tehlikelerin karşısında birlik ve beraberlik ile üstesinden gelebileceğini öğrendik.

Nasuh Duygu: Acımız hala taze. Allah bir daha ülkemizi böyle bir darbe kalkışması ile sınamasın. Şehitlerimizden gazilerimizden Allah razı olsun. Büyük bir fedakarlık yaptılar. Cumhurbaşkanımız da o gün ülkesine sahip çıktı.

Salih Baltacı: Türkiye için bir zarardı. Ama bugün için baktığımızda tüm Türkiye güzel yerlere gidiyor. 4 yılda çok şeyler oldu. Baya kanunlar değişti. Siyasi olarak insanlar daha tutumlu. Onlara fırsat vermeyeceğiz inşallah.

Ali Demir: Birlik ve beraberlik sayesinde ülkemiz kurtuldu. Yoksa bugünleri göremezdik.

Mustafa Ceylan: Bu vatanı Allah’tan başka kimse bölemez. Allah bizimle beraber olsun. Allah onlara fırsat vermesin. Dinimize diyanetimize birliğimize beraberliğimize kast edenlere Allah fırsat vermesin. İyi insanları da Allah başımızdan eksik etmesin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.