Altın 6452.45 %1.72
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4377 %0.03
Euro 53.484 %-0.28
Sterlin 61.5702 %0.15

Yozgatlı kaymakam Bingöl'e vali oldu

Yozgatlı kaymakam Bingöl'e vali oldu

Beypazarı Kaymakamı hemşehrimiz Kadir Ekinci, son kararname ile Bitlis Valiliği’ne atandı.

Ankara’nın Beypazarı İlçe Kaymakamı Yozgatlı Kadir Ekinci, Cumhurbaşkanlığı Kaymakamlığı kararnamesi ile Bingöl Valiliğine atandı.Resmi Gazete de yayımlanan kararnamede Bingöl Valiliği görevine Kadir Ekinci’nin atandığına yer verildi. Ekinci, son olarak Beypazarı İlçesinin Kaymakamı olarak görev yapıyordu.
Kadir Ekinci
kimdir?
1974 yılında Yozgat ilinin Sorgun ilçesinde doğdu.
İlk, orta ve lise tahsilini Sorgun’da tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden 1998 yılında mezun oldu.
1998 -1999 yılları arasında İzmit’te askerlik görevini tamamladı.
2000 yıllında Kaymakamlık mesleğine Sivas Kaymakam adayı olarak başladı.
İl stajının ardından, Hafik’te Kaymakam Refikliği stajını bitirdi.
Mülkiye Teftiş Stajını tamamladıktan sonra Milli Güvenlik Kurulunca düzenlenen Kamu Diplomasisi kursuna katıldı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nin (ODTÜ) Yabancı Diller Yüksek Okulu tarafından düzenlenen Yabancı dil kursunun ardından; Konya (Emirgazi) ve Çankırı (Eldivan) Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.
Londra’da yabancı dil eğitimini tamamlayarak yurda dönen Ekinci, 88. Dönem Kaymakamlık kursuna katıldı.
2004 yılında Sivas (Koyulhisar) Kaymakamlığı’nda göreve başlayan Ekinci daha sonra Sivas (Gölova) Kaymakamlığı, Sivas Vali Yardımcılığı ve Samsun (19 Mayıs) Kaymakamlığı , Gazipaşa Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.
Evli ve 4 çocuk babası olan Ekinci; 01 12 2016 tarihinde Beypazarı Kaymakamlığı’na atandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.