Altın 6371.37 %0.44
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4355 %0.04
Euro 53.425 %-0.36
Sterlin 61.4708 %-0.01

22. Sürmeli Festivaline Organik Yayla Balları Damgasını Vurdu! Balı Gören Ziyaretçiler Akın Akın Geldi!

22. Sürmeli Festivaline Organik Yayla Balları Damgasını Vurdu! Balı Gören Ziyaretçiler Akın Akın Geldi!

Yozgat Belediyesi 22. Sürmeli Festivali'nde Akdağmadeni balları stantlara taçlandı. Organik yayla balı ziyaretçileri mest etti.

Yozgat Belediyesi 22. Uluslararası Sürmeli Festivali coşkuyla kutladı. Gastronomi Günleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda stantlar açıldı. Yöresel ürünler göz alıcı şekilde sergilendi. Akdağmadeni'nden gelen ballar ilgi odağı haline geldi. Vatandaşlar tatmak için sıraya girdi. Festivalde folklor gösterileri ve ikramlar havayı ısıttı.

Akdağmadeni Balları Parladı

Akdağmadeni'nden Yozgat'a bal gibi dokunuş yapan Ali Doğan standında organik ürünleri vatandaş beğenisine sundu. Bu etkinlikler bölge ekonomisini canlandırıyor. Doğan kaliteli üretimle fark yarattıklarını vurguladı. Ziyaretçiler balların doğal aromasından büyülenerek alışveriş yaptı.

Doğan Memnuniyeti Paylaştı

Ali Doğan konuştu: “Bizim ballarımız hakiki yayla balı. Bizim sattığımız ürünümüz güzel ve kaliteli olduğu için biz de müşterimiz de memnun oluyor.” Etkinlikler yerel üreticileri öne çıkarıyor. Festival sayesinde ballar geniş kitlelere ulaştı. Yozgat lezzet mirası zenginleşti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.