Yozgat’ta Çandır Eğitimi Konuşuldu
Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Çandır İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Kapal eşliğinde Şehit Yıldırım Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi, Atatürk Ortaokulu ve Çandır Anaokulunu ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Okul yöneticileri ve öğretmenlerden eğitim-öğretim faaliyetleri ve okullarda yürütülen yerel ve ulusal projeler hakkında bilgi alarak, öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.

AKADEMİK VE SOSYAL AÇIDAN FAYDALARI
Öğrencilerle hasbihalde bulunan Yazıcı, faydalı teknoloji kullanımı, stres yönetimi, ders çalışma metotları ve sosyal, sportif ve kültürel faaliyetlere katılmanın akademik ve sosyal açıdan faydalarından bahsetti.

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPTILAR
Öğretmenlerle bir araya gelen Yazıcı , rehberlik hizmetleri, veli görüşmeleri, sorun analizi, sınava hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerimizin ders çalışma programı ve takibi ile dezavantajlı öğrencilerimiz için yapılan çalışmalar hakkında görüşerek, fikir alış verişinde bulundular.

Yozgat İlinin eğitimine vermiş oldukları desteklerden dolayı okulların yönetici ,öğretmen, öğrenci, çalışan ve velilerine teşekkür eden Yazıcı, ziyaretini sonlandırdı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.