Altın 6370.62 %0.43
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4342 %0.04
Euro 53.4447 %-0.35
Sterlin 61.48 %0.01

Yozgat’ta çeyrek asırlık birliktelik!

Yozgat’ta çeyrek asırlık birliktelik!

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Aile Yılı kapsamında, evliliklerinde 25. yılını geride bırakan Zeliha ve Ceylan Yaşar çiftini evlerinde ziyaret etti.

Vali Özkan, çeyrek asır boyunca birlikte yaşamlarını sürdüren çiftin, toplumda aile değerlerini güçlendiren önemli bir örnek teşkil ettiğini belirtti.

Gençlere örnek olacak

Ziyarette, Vali Özkan, 25 yıllık birlikteliklerinin, sevgi, saygı ve sabırla pek çok zorluğun üstesinden gelinebileceğini gösterdiğine dikkat çekerek, “Aile, toplumun temel taşıdır. Zeliha Hanım ve Ceylan Bey'in birliktelikleri, gençlerimize örnek olacak nitelikte” dedi.

Aile Yılı Ziyaret (1)

Manevi değerler yaşatılıyor

Aile bağlarının güçlendirilmesi ve toplumsal bilincin artırılması gerektiğinin altını çizen Vali Özkan, “Aile yapımızı korumak ve bu değerleri gelecek nesillere aktarmak hepimizin sorumluluğudur. Bu tür örnek çiftler, toplumumuzun manevi değerlerini yaşatmada büyük bir rol oynamaktadır” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.