Yozgat'ta Deprem Sonrası Psikososyal Destek Sürüyor
Yayınlanma:
Güncelleme:
Tokat'ın Sulusaray ilçesinde yaşanan depremin ardından, etkilenen vatandaşlara yönelik psikososyal destek çalışmaları devam ediyor.
Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, devletin bu zor zamanlarda vatandaşların yanında olduğunu söyledi.

Vali Özkan,
"Ekiplerimiz, hasar ve zarar tespit çalışmalarını sürdürürken, aynı zamanda vatandaşlarımızın temel ihtiyaçlarının karşılanması için çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza yönelik olarak ise, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Sosyal Hizmet Merkezi ASDEP personelimiz, depremin ilk gününden itibaren psikososyal destek sağlamaya başladı ve bu desteklerimiz aralıksız sürüyor," dedi.

Vali Özkan, devletin tüm imkanlarını seferber ederek, deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların en kısa sürede normal yaşamlarına dönebilmeleri için gereken tüm desteği sağladığını ifade etti.
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.