Altın 6431.4 %1.38
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4389 %0.02
Euro 53.5139 %-0.23
Sterlin 61.4939 %0.03

Yozgat'ta Duygu Dolu Anlar: Rektör Şehit Aileleri ve Gaziyi Ziyaret Etti

Yozgat'ta Duygu Dolu Anlar: Rektör Şehit Aileleri ve Gaziyi Ziyaret Etti

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, Türkiye'yi yasa boğan şehitlerimizden Şehit Komiser Yardımcısı Tevfik Fikret Erciyas ve Şehit Polis Memuru Abdullah Bozkurt’un ailelerini ziyaret etti.

Aynı zamanda Kuzey Irak’taki bir operasyonda yaralanarak gazi unvanı alan Uzman Çavuş Adem Zorbilmez ile de bir araya geldi.

ziyaret eden Rektör Yaşar,

“Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizin aileleri bizim için kutsal bir emanettir. Bu emanete sahip çıkmak, onların her türlü ihtiyacında yanlarında olmak bizim en önemli görevlerimizden biridir” ifadelerini kullandı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli iken DHKP-C terör örgütüne yapılan operasyon sırasında şehit olan Şehit Komiser Yardımcısı Tevfik Fikret Erciyas’ın ailesini de ziyaret eden Rektör Yaşar,

“Şehit ailemizle bir araya gelmek, onların acılarını paylaşmak bizim için bir onurdur. Onlar bu vatan için en değerli varlıklarını, evlatlarını feda etmişlerdir” dedi.

Çok değerliler

Aynı şekilde, Hakkari ilindeki Depin polis kontrol noktasına terör örgütü mensuplarınca bombalı araçla yapılan saldırı sonucu şehit olan Polis Memuru Abdullah Bozkurt’un ailesini de ziyaret eden Yaşar,

“Şehitlerimiz, vatanımız için canlarını feda etmekten çekinmeyen kahramanlardır. Onların aileleri de bizim için çok değerlidir” şeklinde konuştu.

Minnet borcumuz var

Kuzey Irak’taki bir operasyonda yaralanarak gazi unvanı alan Uzman Çavuş Adem Zorbilmez ile de bir araya gelen Rektör Yaşar,

“Gazilerimiz, bu vatan için canlarını ortaya koyan kahramanlarımızdır. Onlara olan minnet borcumuzu asla ödeyemeyiz. Ancak onların yanlarında olmak, ihtiyaçlarını karşılamak bizim için bir görevdir.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretler sırasında, şehit ailelerimiz ve gazi Uzman Çavuş Adem Zorbilmez’in sağlık alanındaki talepleri ve tedavilerinin karşılanması konusunda her türlü desteği vereceklerini belirten Rektör Yaşar, “

Bu kahraman ailelerimize ve gazimize sahip çıkmak, onların yanında olmak bizim en önemli görevlerimizden biridir. Onlar bu vatan için en değerli varlıklarını, canlarını feda etmişlerdir. Bizler de onlara olan minnet borcumuzu yerine getirmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.