Altın 6445.43 %1.61
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4315 %0.02
Euro 53.4853 %-0.27
Sterlin 61.5563 %0.13

Yozgat’ta Gram Altın Yatırımcıları İçin Fırsat Zamanı!

Yozgat’ta Yaşar Gülmez Kuyumculuk sahiplerinden Adem Nazlı, vatandaşların gözde yatırım araçlarından biri olan gram altının şu anda iyi bir fiyatta olduğunu belirtti.

Nazlı, gram altının yatırım aracı olarak uzun vadede kazanç sağlayabileceğini ifade etti. Altının her zaman iyi bir yatırım sağladığını söyleyen Nazlı, 2025 yılında daha da yükseleceğini söyledi.

Yozgat Gram (4)

Yozgatlı alıma yöneldi

Gram altının fiyatının şu an oldukça cazip olduğunu söyleyen Nazlı, “Gram altın yıl sonuna göre şu an iyi bir fiyatta. 3 bin 200 TL’den 3 bin 30 TL’ye kadar geriledi. Bu, gayet iyi bir düşüş. Bu düşüş, vatandaşı altına daha çok yönlendirdi. Ayın maaş günleri olduğu için yoğunluk daha fazla. Vatandaşlar şu sıralar daha çok alım yapıyor ve ufak da olsa alım talepleri artmış durumda” dedi.

Yozgat Gram (1)

Nazlı, vatandaşların biriktirdikleri gram altınları daha sonra toptan bozdurmaya geldiklerini de dile getirdi. “Orta Doğu’daki savaşın biraz daha sakinleşmesiyle birlikte altında düşüş yaşandı. Bu düşüş, vatandaşları altına daha çok yönlendirdi” diyen Nazlı, altının geleceği hakkında da umutlu konuştu.

Yozgat Gram (2)

Altına yatırım yapmaya devam edin

2025 yılı için altın fiyatlarının yükselmesini beklediklerini belirten Nazlı, “Ufak tefek düşmeler olabilir ama gram altının yönü her zaman yukarıya doğru. Bizim tavsiyemiz, vatandaşa altına yatırım yapmaya devam etmeleridir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.