Yozgat'ta İYİ Partililer Çamlık'ta temizlik yaptı
İYİ Parti Yozgat İl ve Gençlik Kolları "Geçmişi değiştiremeyiz ama doğayı iyileştirebiliriz" sloganı ile temizlik yaptı
28 Temmuz Doğa Koruma günü çerçevesi kapsamında İYİ Parti Yozgat İl Başkanlığı ve Gençlik Kolları başkanlığı temizlik çalışması yaptı.

Yozgat Çamlık Milli Parkı’nda yapılan etkinliğe İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Metin Özışık, Gençlik Kolları Başkanı Salim Bilgin ve partililer katıldı.

MİLLİ BİLİNÇ OLUŞTURMAK İSTİYORUZ
Temizlik sonrası açıklamalarda bulunan İYİ Parti Yozgat Gençlik Kolları Başkanı Salim Bilgin, 28 Temmuz Doğa Koruma günü çerçevesi kapsamında Türkiye’nin ilk Milli parkı Çamlık’ta temizlik yaptıklarını söyledi.

Bilgin, “Milli bir bilinç oluşturmak ve halkımıza ön ayak olmak için Çamlık milli parkındayız. Geçmişi değiştiremeyiz ama doğayı iyileştirebiliriz sloganı ile il yönetimi ile buradayız. Türk halkının ve gençliğinin doğa üzerinde bilinç oluşturulması ve bu kapsamda daha iyi etkinlikler ve doğamıza daha iyi sahip çıkabilmek için buradayız. İl yönetimine etkinliğimize katıldıkları için teşekkür ediyorum. Orman yangınlarına ve çevre kirliliğine dikkat etmek için yaptığımız bu etkinliğe katılanlara teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİNİ KİRLETMEYELİM
İYİ Parti Yozgat İl Başkanı Metin Özışık ise, hangi partiye üye olursak olalım çevreye, doğaya ve büyüklerimizin atalarımızın mirası değil, bizim çocuklarımıza taşıyacağımız emanet olarak görünmesi gerektiğini söyledi.
Özışık, “Biz aslında çevreyi kirlettiğimizde kendi çocuklarımızın geleceğini kirletiyoruz. İç Anadolu bilindiği gibi bir bozkır. Bozkırın içerisinde Çamlık bir cennet. 20 hektara yakın bir çam ormanı burası. Burada attığımız her şişe, plastik ve naylon ile çocuklarımızın geleceğini kirletiyoruz. İYİ parti olarak bugün Çamlığımıza, Türkiye’deki bütün doğaya ve çevreye çocuklarımızın geleceğine saygı duymamız gerektiğinin farkındalığını yaratmak istiyoruz” diye konuştu.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.