Yozgat'ta Mesleki Çalışmalar Semineri Başladı
24-28 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacak olan öğretmenlere yönelik Mesleki Çalışmalar Semineri bugün başladı.
24-28 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacak olan öğretmenlere yönelik Mesleki Çalışmalar Semineri bugün başladı.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den Canlı Yayınla Açılış Konuşması
Mesleki Çalışmalar Semineri'nin açılış konuşmasını Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, www.eba.gov.tr üzerinden öğretmenlere canlı olarak seslendi. Bakan Tekin, seminerin önemine ve öğretmenlerin mesleki gelişimine katkısına dikkat çekti.

Yozgat İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Öğretmenlerle Birlikte İzledi
Yozgat İl Millî Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in açılış konuşmasını Ayşe Ilıcak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde öğretmenlerle birlikte izledi. Altınkaynak, seminerin öğretmenler için büyük bir fırsat olduğunu belirterek, öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamalarını temenni etti.

Seminer boyunca öğretmenlere çeşitli eğitimler ve etkinlikler sunulacak olup, mesleki gelişimlerine yönelik önemli bilgiler paylaşılacak. Eğitim camiası için büyük önem taşıyan bu seminerin verimli geçmesi bekleniyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.