Yozgat'ta Tarım ve Ormancılık Alanında Yeni Gelişmeler: Başkan Altuntaş Değerlendirdi!
Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Yozgat’a gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. AK Parti Yozgat İl Başkanlığını ziyaret eden Gizligider, İl Başkanı Çelebi Altuntaş ve teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.
Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen toplantıda tarım ve ormancılık alanındaki stratejiler ele alınırken, Yozgat'ın bu sektörlerdeki potansiyeli üzerinde duruldu.
AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Altuntaş ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulundu. Altuntaş yapmış olduğu açıklamada Yozgat’ın Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider'in kapsamlı ziyaretiyle bir kez daha birlik ve beraberlik ruhuyla dolup taştığını dile getirdi.
Yozgat için büyük kazanç
Altuntaş, Gizligider'in ziyaretini "yalnızca bir ziyaret değildi" şeklinde değerlendirerek, bu ziyaretin Yozgat için büyük bir kazanç olduğunu belirtti. Ayrıca, şehrin tarım ve ormancılık alanlarındaki stratejilerin ele alındığı toplantılarda Yozgat'ın bu sektörlerdeki potansiyelinin üzerinde durulduğunu açıkladı.
Gizligider'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Altuntaş,
"Bakan Yardımcımızın şehrimize gösterdiği ilgi ve alaka bizi ziyadesiyle memnun etti. Birlik ve beraberliğimiz sayesinde Yozgat, her geçen gün daha da kazançlı bir hale geliyor" dedi.
Yozgat'ın tarım ve ormancılık potansiyelinin daha etkin bir şekilde değerlendirileceğini vurgulayan Altuntaş, halkın desteğinin ve birlik içinde olmanın başarı için önemini vurguladı.
Çalışmalar titizlik ile izleniyor
Bakan Yardımcısı Gizligider'in Yozgat genelindeki çalışmaları titizlikle izlediğini belirten Altuntaş, şehrin kalkınması adına yapılan faaliyetlerin önemine değindi ve şu anda devam eden projelerin toplam maliyetinin yaklaşık 166 milyon TL olduğunu açıkladı. Bu projeler arasında İnandık Barajı, Aydıncık Kösrelik Köyü Endirizli Deresi taşkın kontrol inşaatı gibi önemli yatırımlar yer alıyor.
Altuntaş Yozgat'ın devlet yatırımları ile adeta bir şantiye alanına dönüştüğüne dikkat çekerek, Milletvekillerinin bu projelerin takibini sürdürdüğünü ve Yozgat için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Kaynak:Haber Merkezi


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.