Altın 6452.5 %1.72
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4355 %0.03
Euro 53.5003 %-0.23
Sterlin 61.5632 %0.14

Yozgat'ta Ülkü Ocakları'ndan Milli Hassasiyet. Vatandaştan da esnaftan da tam not aldılar

Yozgat'ta Ülkü Ocakları'ndan Milli Hassasiyet. Vatandaştan da esnaftan da tam not aldılar

Yozgat’ta ülkücü gençler Mevlid Kandili ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdikleri etkinliklerle gönüllere dokundular. Vatan sevdalısı gençler hadsiz Macron’u da unutmadı.

Yozgat’ta ülkücü gençler Mevlid Kandili ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdikleri etkinliklerle gönüllere dokundular. Vatan sevdalısı gençler hadsiz Macron’u da unutmadı.

Yozgat, Sorgun, Akdağmadeni Ülkü Ocakları, Mevlid Kandili ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla çeşitli etkinliklere imza attı.

YOZGAT BAYRAK AÇTI


Yozgat Ülkü Ocakları Üniversite Birim Başkanı ve Teşkilatı, Yozgat esnafı ve vatandaşlara 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ayyıldızlı bayraklardan hediye edip, kandillerini kutladı.

Gençlerin duyarlılığı vatandaştan da tam not aldı. Gün boyu esnaf ziyaretinde bulunan gençler, vatandaşların Mevlid Kandilini de tebrik ederek hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

SORGUN ÜLKÜCÜLERİ GÖNÜLLERE DOKUNDU

Sorgun Ülkü Ocakları tarafından da milli ve manevi değerlerin öp planda olduğu 3 ayrı etkinlik gerçekleşti.

ÜLKÜ OCAKLARI PEYGAMBER OCAĞIDIR

Sorgun Ülkü Ocakları Başkanı Abdulsamet Açıkgöz ve beraberindeki ülkücü gençler ilk olarak İslam dinine dil uzatan Fransa başkanı Macron’un resimlerini yaya geçitlerine yapıştırarak tepkilerini dile getirdiler. Ülkücü gençler vatandaşlardan da tam destek aldı.

Ocak başkanı Abdulsamset Aıkgöz, yaptığı açıklamada; “Ülkü Ocakları peygamber ocağıdır. Kutlu Nebinin yolunda canlarımız fedadır.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (sav) ‘e ve İslamiyet’e dil uzatma alçaklığını gösteren Fransa başkanı Macron'un resimleri ocağımız tarafından yaya geçitlerine yerleştirilerek hak ettiği muameleyi görmesi sağlanmıştır” dedi.

MEVLİD VE BAYRAM KUTLAMASI

Açıkgöz ve ülkücü gençler ayrıca Mevlid Kandili dolayısıyla, esnaf ve vatandaşı ziyaret ederek hem Mevlid Kandillerini kutladılar hem de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını.

AKDAĞ OCAK’TAN DUYARLI DAVRANIŞ

Akdağmadeni Ülkü Ocakları da, ortaya koyduğu duruşla gönüllere dokundu.

Vatandaşlara ve esnafa Azerbaycan ve Türk bayrakları hediye eden ülkücü gençler, ‘İki Beden De Bir Can Türkiye Azerbaycan’ sloganı ile çıktıkları ziyaret turunda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Mevlid kandilini kutladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.