Altın 6382.21 %0.61
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4365 %0.05
Euro 53.4489 %-0.35
Sterlin 61.4799 %0.01

Yozgat'ta Üniversite öğrencileri stres attı

Yozgat'ta Üniversite öğrencileri stres attı

İlim Yayma Cemiyeti tarafından, üniversite öğrencilerine kar üstünde mangal etkinliği düzenlendi.

Çamlık Milli Parkı'ndaki etkinlikte öğrenciler mangal yapıp, kartopu oynayarak eğlendi.

İlim Yayma Cemiyeti Yozgat Şube Başkanı Nurullah Nurdoğan, Necip Fazıl Erkek Öğrenci Yurdu'nda kalan öğrencilerin final sınavları öncesi moral ve motivasyonunu artırmak için sosyal etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Nurdoğan, “Yozgat'ın en güzel mekanlarından Çamlık Milli Parkı'nda düzenledikleri etkinlikten öğrencilerin memnun kaldığını ve güzel bir gün geçirdiler. Üniversite öğrencilerimizle birlikte mangal yapıp kar topu oynandı” dedi.

Bozok Üniversitesi öğrencilerinden Bekir Akkurt da Antalya'dan geldiğini belirterek, "İlk defa bu kadar fazla kar gördüm, kar üzerinde mangal yaptık, tatlı yedik. Kartopu savaşı yaptık. Finaller öncesi bize moral oldu. Etkinliği düzenleyenlere teşekkür ediyorum." dedi.

Ubeydullah Timur da Yozgat'ta çok güzel kar yağdığını belirterek, Çamlık Milli Parkı'nda güzel manzarada mangal yapıp eğlendiklerini belirtti.

Çamlık Milli Parkında yapılan etkinliğe milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı’da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.