Yozgat’ta Yarım Asırdır Hizmet Veriyor: Buram Buram Tarih Kokusunda Çay Keyfi! İşte O Meşhur Yer!
Yayınlanma:
Güncelleme:
Yozgat’ta yarım asırdır hizmet veren ve kapıları sabahın ilk ışıklarında müşterilerine açan Aynalı Kahve Yozgatlının uğrak yeri olmaya devam ediyor.
Yozgat’ta en çok tercih edilen ve 1970 yılından beri hizmet veren Aynalı Kahve, müşterilerine kapılarını sabahın ilk ışıklarıyla açıyor. 7’den 70’e herkesi misafir eden kahve gelen vatandaşı adeta tarihi bir yolculuğa çıkarıyor.
‘’Ben Aynalı Kahvede çay servisi yapıyorum. Sabah 6’da açıyoruz, akşam 7’de kapatıyoruz. Kış sezonu olduğu için böyle oluyor. Yazları 8, 9 oluyor kapatmamız. Her yaş grubundan gelen vatandaşlar var. Temiz olması, insanlara güzel hizmet etmemiz onların hoşuna gidiyor buraya geliyorlar. Tarihi bir ortam da var. Geçmişi tarihi kokuyor. Asma altında oturup sohbet etmeyi seviyor vatandaşlar. Geçmişine hiç dokunulmadı aynı şekilde günümüzde de devam ediyor’’ ifadelerine yer verdi.
Aynalı Kahvede bulunan vatandaşların yorumları ise şu şekilde;

Fehmi Ekinci: Aynalı kahveye her gün geliyorum. Çok temiz bir yer burası. Çayı da çok lezzetli. Ortamı da çok güzel. Asma ağacıyla yazın altında oturmak ayrı bir güzel oluyor.

Fikri Zafer: Emekliyim geliyorum buraya arkadaşlar ile buluşuyoruz çay içiyoruz, sohbet ediyoruz. Tarihi bir kahvedir Yozgat için önemi vardır.
Resmi İlanlar
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.