Yozgat'tan kısa kısa
Yozgat ve ilçelerde yapılan etkinlikleri Yozgat'tan kısa kısa başlığı altında paylaşıyoruz.

Belediye hizmetleri bültenle anlatılacak
Çekerek Belediyesi hizmetlerini 'Çekerek Bülten' ile anlatacak. Belediye bülteninin ilk sayısı çıktı.
Her ay çıkacak olan bülten de ilçede yapılan hizmetler yer alacak.
Çekerek Belediye Başkanı Eyüp Çakır, Çekerek Bültenin yayın hayatına başladığını söyledi.
Çakır, “Çekerek Belediyesi belediye bünyesinde yürütülen çalışmalarını halkla paylaşmak, halkı yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmek ve halkın belediye çalışmalarına yönelik düşüncelerini yönetime katmak amacıyla Çekerek Belediye Basın Bülteni isimli gazete yayın hayatına başladı. Çekerek Belediyesi bünyesinde yürütülen görsel ve yazımsal yürütülen çalışmalar kapsamında gazete aylık olarak yayınlanacak. 8 sayfadan oluşan ve Çekerek Belediye Basın Bülteninde yürütülen hizmet çalışmalarının yanı sıra Çekerek Kültür sayfalarına da yer verecek” dedi.
++++++++

Bir araya geldiler
Boğazlıyan İlçe Müftülüğünün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya İl Müftüsü Salih Sezik, İl Müftü Yardımcısı İsmail Karadavut ve on üç İlçe Müftüsü katıldı.
İl Müftüsü Salih Sezik başkanlığında gerçekleşen toplantı, İl Müftülüğü ve İlçe Müftülükleri arasında koordinasyonu sağlamak, uygulama birliği oluşturmak, yeni gelişmeleri değerlendirip uygulanacak proje ve yürütülen hizmetler hakkında fikir alışverişinde bulunmak, ayrıca hizmetlerde etkinliği ve verimliliği artırmak amacıyla ile düzenlendi. Müftü Sezik, toplantının sonunda tayinleri çıkan Şefaatli Müftüsü Abdullah Aksoy ve Boğazlıyan Müftüsü Mehmet Güler’e hediye ve plaket takdim ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.
+++++

Veda ziyareti
Ana kararname ile Yozgat Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı iken Kahramanmaraş Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atanan Turgay Çorak, Vali Kadir Çakır’a veda ziyaretinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kadir Çakır, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Çorak’a Yozgat’ta yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılarının devamını diledi.
++++

Yatırımları görüştü
AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt ile Yozgat’a yapılacak yatırımları görüştü.
Başer, “Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Zehra Zümrüt'ü ziyaret ettim. Bakanımızla Yozgatımızla ilgili talep ve projeleri görüştük. Sayın Bakanımızın Yozgat'ımıza gösterdiği ilgi ve hassasiyetleri için teşekkür ediyorum” dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.