Altın 6440.85 %1.53
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.431 %0.02
Euro 53.5105 %-0.24
Sterlin 61.5563 %0.13

Yüksek Hızlı Tren Garı toplu taşıma ücretli oldu

Yüksek Hızlı Tren Garı toplu taşıma ücretli oldu

Yozgat Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Yozgat Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanvekili Ahmet Topuz başkanlığında yapılan toplantıda 3 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Gündemin ilk maddesinde Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve yayımlar Genel Müdürlüğü’ne yer tahsisi maddesi görüşüldü. Yapılan görüşmede Lise Caddesi yıkılan Kız Meslek Lisesi ile Mimar Sinan Endüstri meslek Lisesi arasında yolun kütüphaneye katılması oy birliği ile kabul edildi.

Toplu taşıma ücreti 15 TL oldu

İkinci gündem maddesinde ise YHT Garı ve T Tipi Kapalı Cezaevi Hattı Toplu taşıma ücret tarifesi maddesi görüşüldü.

Yozgat Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü İdris Öztürk, 2 ayı geçkin süredir Yozgat Belediyesine ait 4 adet otobüsün YHT Garına ücretsiz olarak yolcu taşındığını bundan sonraki süreçte giderlerin karşılanması için toplu taşıma ücreti belirlenmesi gerektiğini söyledi.

Yapılan görüşmeler sonrasında YHT Garı ve T Tipi Kapalı Cezaevi hattı toplu taşıma ücretinin 15 TL olması oy çokluğu ile kabul edildi.

İmar tadilatlarının görüşülmesi ile toplantı sona erdi. Kadir Görgülü

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.