Altın 6370.28 %0.42
BIST 14421.15 %0
Dolar 46.4338 %0.04
Euro 53.4476 %-0.34
Sterlin 61.4755 %0

Ziyaret bahane gündem şahane

Ziyaret bahane gündem şahane

Yozgat Ticaret Borsası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’ye gerçekleştirdiği ziyarette şehrin tarımsal ve hayvansal üretim kapasitesinin geliştirilmesi adına önemli konular konuşuldu. Erkekli’nin gündeme getirdiği konulara Başkan Köse’den tam destek geldi.

Yozgat Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erkekli, Borsa Meclisi, Yozgat Odalar Borsalar Akademik Danışmanı Dr. Mehmet Kara ve Borsa Genel Sekreteri Nazif Gençarslan, belediye başkanı Celal Köse’ye tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

ERKEKLİ 3 ÖNEMLİYİ KONUYU GÜNDEME GETİRDİ

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette Erkekli, Yozgat’a kurulacak “Buğday Pazarı” için yer tahsisinde bulunmaya hazır olduklarını belirterek, “Yozgat Hayvan Pazarı” ve “Kesimhane” konularını gündeme getirdi.

Erkekli, Hayvan Pazarı için başlatılan çalışmanın takip edilmesi ve desteklenmesinin yanı sıra buğday pazarı için yer tahsisi yapılması hususunda her zaman hazır olduklarını belirterek, Yozgat’ın tarım ve hayvancılık kenti olduğu gerçeğine dikkat çekti ve bu konuda ortak çalışmalar yapılmasının gerekliliğini vurguladı.

KÖSE’DEN TAM DESTEK

Bunun üzerine Belediye Başkanı Celal Köse, bu konularda gereken destekleri vereceklerini Yozgat için ortak çalışmalar yapılması gerektiğini bildirdi.

BORSA’NIN GÜNDEMİ YOĞUN

Borsa Başkanı Erkekli ve beraberindeki heyetin Başarı dileklerinde bulunulduğu ziyaretin sonunda Nisan ayı sonunda gerçekleştirecek organizasyon kapsamında Batum İş Dünyası, Tarım ve Hayvancılık alanında faaliyet gösteren firmalar, Ticaret ve Sanayi Odası ve Batum Ticari Ataşeliği ile yapacakları ortak çalışma toplantısına belediye başkanı Celal Köse de davet edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.